Actueel

overzicht

Dirk van de Ven CCO XRC ICT Group Artikel

02-05-2018

Dirk van de Ven is toegetreden tot de nieuwe directie van de XRC ICT Group. Dirk is als CCO verantwoordelijk voor alle sales- & marketing activiteiten binnen de gehele groep. Dirk was als salesmanager al verantwoordelijk voor NXTcom, het partnerkanaal binnen de XRC ICT Group.

“De afgelopen jaren heb ik met veel plezier het sales- & marketing team geleid voor het partnerkanaal van NXTcom binnen de groep. Ik zie dat de noodzakelijke groei van mijzelf en de organisatie nu ook beloond wordt in deze functiewijziging die mij verantwoordelijk maakt voor alle sales- & marketing activiteiten binnen de gehele XRC ICT Group. Ik had die verantwoording natuurlijk al, maar nu is die ook bevestigd en daar ben ik natuurlijk erg trots op. De XRC ICT Group is echt een ICT totaal bedrijf van sales, operations en services tot aan de rol als serviceprovider voor telecom en internet. Ook de distributierol die we vervullen met unieke exclusieve hardware oplossingen maakt ons echt de supermarkt in de ICT. Vooral de rol die we met bintec elmeg, de Europese oplossing voor het vervangen van de ISDN verbinding, is echt een unieke propositie die we voor de Benelux nu vervullen met partners. Het leuke van partners die bij ons inkopen is dat je ze echt helpt om hun eigen business compleet te maken. De rol die we daar in vervullen is toch anders dan ik vroeger bij vergelijkbare bedrijven zoals ons gewend was. Echt samen met de partners zorgen voor meer business én tevreden klanten. Ik ben blij dat ik nu de rol als commerciële eindverantwoordelijke breed kan vervullen en dus mijn collega’s binnen de gehele groep kan helpen om “de job” te klaren. Samen met de oprichter van het bedrijf, Dave Spijker, proberen we echt commercieel gezien een ander geluid in de markt te laten horen. Marketing is toch écht een vak. Ik leer ook van zijn creatieve ervaringen en dat maakt mij en alle bedrijven veel sterker. Samen bereiken, waar we alleen niet toe in staat zijn is daarbij echt de toverspreuk” aldus Dirk.

De XRC ICT Group is recentelijk verhuisd naar haar nieuwe inspirerende hoofdkantoor in het Brabantse Nistelrode en heeft daar al haar bedrijfsonderdelen ondergebracht in een werkelijk prachtige omgeving die de termen passie, innovatie en betrokkenheid in de ICT een eer aandoet.

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op